Le Fa'ata'ita'iga Fa'atamai o Loka Fa'ailoga o Kata o Faletalimalo

I totonu o le lalolagi o loʻo faʻaauau pea le faʻaogaina o tekonolosi, o loka o faitotoa o kata autu ua avea ma mea faʻapitoa i pisinisi faletalimalo. O nei loka atamai e suia ai le auala e ulufale ai malo i totonu o latou potu, e maua ai le faigofie, saogalemu ma le lelei. Se'i o tatou va'ava'ai loloto i le fa'aleleia atamai opepa ki loka faitotoama lona aafiaga i le faletalimalo.

Le Smart Evolution o le Faletalimalo K1

Ua mou atu aso na faigofie ai ona leiloa pe kopiina ki uamea masani. Keycard loka loka ua suia i latou o se filifiliga saogalemu ma sili atu ona faigofie. I le taimi nei, o le a tuʻuina atu i malo se kata autu ma se faʻailoga tulaga ese ma e mafai ona ulufale atu i lo latou potu i se swipe faigofie pe kiliki. E le gata e faʻaleleia ai le saogalemu, e faʻaumatia ai foi le faʻalavelave o le tauaveina o ki faaletino.

O le fa'aogaina e le faletalimalo o loka atamai e fa'afaigofieina ai fo'i le faiga o siaki. Ua mafai nei e tagata asiasi ona pasia le kesi pito i luma ma alu sa'o i lo latou potu, sefe le taimi ma fa'aitiitia ai le tumutumu i totonu o le lobby. O lenei poto masani e faʻatulagaina ai le leo mo se nofo lelei ma tuʻu ai se lagona tumau i malo.

O le Fa'ata'ita'iga Atamai o Loka Faitotoa Kata o Faletalimalo1

E le gata i lea, o lo'o iai fo'i fa'amau faitoto'afaletalimalopule e iai le tofa taua ma le pulea. E ala i le siakiina pe a ulufale se potu, e mafai e le aufaigaluega a le faletalimalo ona mataʻituina ma faʻamautinoa le saogalemu o malo ma a latou mea. E le gata i lea, o nei loka atamai e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pulega o meatotino a le faletalimalo, faʻatagaina avanoa avanoa e faigofie ona pulea ma le mafai ona tuʻuina atu pe faʻamutaina avanoa pe a manaʻomia.

Le Smart Evolution o le Faletalimalo K3

O le faʻaogaina ma le saogalemu e tuʻuina atu e loka o le faitotoa o le kata autu ua avea ai i latou ma tulaga faʻapitoa i le fale talimalo. E maua e tagata asiasi le filemu o le mafaufau i le iloaina o latou potu e saogalemu, ae o le aufaigaluega o faletalimalo e manuia mai le faʻaogaina lelei ma le faʻaleleia atili o tagata asiasi.

A'o fa'aauau pea ona aga'i i luma tekinolosi,loka faitoto'a cardcarde foliga mai o le a fa'atupula'ia atili, masalo e aofia ai vaega e pei o le avanoa ki telefoni feavea'i ma le fa'amaoni biometric. O nei aga'i i luma o le a fa'aleleia atili ai le poto masani a tagata asiasi ma fa'amausali le matafaioi o loka atamai i le fa'atulagaina o le lumana'i o fale talimalo.

I se aotelega, o le atamai faʻaleleia o loka faʻamau faitotoa o loʻo i ai se aafiaga taua i luga o pisinisi faletalimalo, tuʻuina atu i malo ma pule o faletalimalo ni fofo saogalemu, faigofie, ma lelei. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi, matou te fa'amoemoe e va'ai nisi fa'afouga o le a fa'aauau pea ona fa'aleleia atili le poto masani i faletalimalo.


Taimi meli: Sep-12-2024